woensdag 29 december 2010

2011 komt er aan!

Nog even een berichtje voor het 2011 wordt. Ik kan het echt niet geloven, alweer bijna oud-en-nieuw! Het jaar gaat sneller voorbij dan je denkt, vind je ook niet?


Vanmiddag (29 december) ben ik met mijn moeder naar de film "Van de kat geen kwaad" geweest. Een hele schattige Franse animatie-film over de kat 'Dino' die een dubbelleven heeft. Overdag woont hij bij een meisje 'Zoƫ', die alleen met haar moeder woont, en 's nachts gaat hij op stap met de dief 'Nico'.
Het is eigenlijk een film voor best jonge kinderen, maarja.. deze film was een uitzondering.







Verder heb ik in de laatste dagen weer eens wat foto's gemaakt:

 Ganzen camouflage in de winter

Het insectenhuisje in de tuin heeft een sneeuw-muts op


 En de lantaarnpaal een baret..


 Deze mag in Snoesie's gekke slaapplaatsen serie!


En dan tot slot...

2 opmerkingen:

  1. Het jaar is inderdaad erg snel voorbijgevlogen!

    De beste wensen alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige foto's, Robin! Die zwaan lijkt in een baan van dons en veren te zweven, echt heel mooi. En wat de film betreft: blijf vooral naar alle films kijken, die je leuk vindt. Leeftijd is onbelangrijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Om een reactie te plaatsen klik je eerst op "Profiel selecteren", daar kan je een profiel kiezen waarmee je de reactie plaatst. Je kan dat bijvoorbeeld via je Google-account of WordPress doen. Als je op geen van de opties een account hebt, kan je het ook anoniem doen (klik: "Anoniem") of bij "Naam/URL", waarmee je alleen je naam hoeft invullen.