dinsdag 30 november 2010

Kleine Sinterklazen

Heel Nederland is weer in de ban van onze goedheiligman. Etalages zijn gevuld met pakjes, in winkels klinken alsmaar Sinterklaas liedjes en natuurlijk lopen er overal kleine kinderen in pieten/Sinterklaas kostuums rond. Schattig ziet dat er altijd uit, maar waar is de grote Sinterklaas? We zien hem dan wel bij in de intocht druk zwaaiend naar al die blije kindertjes, maar waar is hij daarna gebleven? Is hij de hele dag bezig met pakjes inpakken en in het Grote Boek schrijven, of zit hij met zijn gezellige pieten-vrienden in zijn favoriete café een biertje te drinken?
Niemand die het weet.


Waarom dit blogbericht eigenlijk pas zo laat komt, komt doordat ik de foto's nog niet had gemaakt. Ik heb de laatste dagen druk gezocht naar de beste Sinterklazen en zwarte pieten en daar een foto van genomen. (Na toestemming van de ouders..)

 De hele Stoomboot ineen..

En natuurlijk zwarte (eigenlijk witte) piet.


Ik heb jammergenoeg maar 2 foto's, maar er waren deze dagen niet zo veel kinderen in Sint-outfit....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Om een reactie te plaatsen klik je eerst op "Profiel selecteren", daar kan je een profiel kiezen waarmee je de reactie plaatst. Je kan dat bijvoorbeeld via je Google-account of WordPress doen. Als je op geen van de opties een account hebt, kan je het ook anoniem doen (klik: "Anoniem") of bij "Naam/URL", waarmee je alleen je naam hoeft invullen.